Erik Kamp & IEMT Praktijk / Weer Genieten

ErikKamp_2aErik Kamp

Mijn passie is het helpen van anderen zodat ze weer plezier hebben en Weer kunnen Genieten van het leven.

Ik wil mensen bewust maken van het feit dat ze zelf kunnen kiezen hoe ze leven, hoe ze zich voelen. Dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven, voor de dingen die ze doen, zeggen en denken. Dat ze zelf hun eigen wereld kunnen creëren waarin ze leven en niet leven in een werel die door anderen is gecreëerd.

Ik wil mensen ‘wakker maken’, mensen leren Weer te Genieten.

Ik help mensen zich los te maken ‘uit het keurslijf’, met mindset te veranderen, het oplossen van blokkades die plezier en geluk tegenhouden.

Weer Genieten

Weer Genieten is ontstaan in een periode dat het even wat minder ging met me ging en het voelde als een nieuwe start. Ik realiseerde me meer dan voorheen dat ik zelf verantwoordelijk was voor mijn eigen geluk en leven. Bovendien startte ik in die periode een aantal trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik was altijd al zeer positief ingesteld. En tijdens die periode van trainingen merkte ik dat ik een verschil kon maken bij anderen door ze mee te trekken in mijn positiviteit en enthousiasme. Dat ging me heel makkelijk af. En het gaf mij veel energie en vreugde wanneer ik op die manier iemand Weer kon laten Genieten.

Nu help ik binnen IEMT Praktijk / Weer Genieten mensen die het anders willen, en die willen veranderen. En het geeft mij veel voldoening wanneer ik zie hoeveel zij groeien.

Iedereen die ergens mee zit en daardoor niet kan genieten kan bij Weer Genieten terecht.

Ik help mensen die o.a.:

 • in de shit zitten,
 • het niet meer zien zitten,
 • zelf geen oplossingen meer zien,
 • niet meer in zichzelf geloven,
 • de situatie als hij is, niet kunnen accepteren,
 • zichzelf kwijt zijn,
 • teveel anderen pleasen,
 • last hebben van heftige emoties,
 • weinig energie hebben, altijd vermoeidheid zijn, slecht kunnen slapen,
 • traumatische ervaringen hebben,
 • problemen hebben in relaties,
 • een slechte levensstijl hebben…

Weer Genieten helpt mensen die willen veranderen naar ‘Weer Genieten’.

Door het inzetten van allerlei tools/technieken op het gebied van coaching, hypnotherapie, IEMT, energetisch werk, opstellingen etc. help en leer ik mensen grenzen stellen, loslaten, uit de stress komen, mindset te veranderen, bewust te worden enz.

Hierdoor verandert er zoveel voor ze, dat ze zelfverzekerder worden, makkelijker bij zichzelf kunnen blijven, in hun eigen kracht komen te staan en makkelijker in hun eigen behoeftes kunnen voorzien, meer voor zichzelf kunnen opkomen, beter hun grenzen kunnen bewaken en positiever in het leven komen te staan, betere communicatie en hun lifestyle verbeteren.

Kortom: ze gaan Weer Genieten.