Wat klanten zeggen

Hieronder kun je lezen welke mooie reacties ik al ontvangen heb en wat klanten zeggen over hun ervaringen met één-op-één sessies.
Juli 2017 (app-je):

Naast een aantal referenties op LinkedIN, staan hieronder een aantal persoonlijke reacties van cliënten. Lees hier wat klanten zeggen over wat ze hebben ervaren en hoe dat hun leven heeft veranderd nadat ze een of enkele sessies hebben gehad.

Wat klanten zeggen …
Wat klanten zeggen - anonymous
Mevr. S.
Als kind een heftige ervaring meegemaakt en al zo’n 20 jaar rondgelopen met de aan deze herinnering gekoppelde emoties…
Het onmogelijke bestaat nog! Ik heb juist de persoon in kwestie, gefeliciteerd voor zijn verjaardag en hem een fijne dag toegewenst. Dus geen haat meer jegens hem…
Moet niet gekker worden!
Mei 2, 2023

Wat klanten zeggen - anonymous
Mevr.
Hoi Erik,
Ik geniet weer volop maar ondervind nog wel hinder van het te hoge cortisol. Luister beter naar mijn lichaam en neem mijn rust wanneer nodig. Ik slaap stukken beter. En ik pieker veel minder. Ik heb voor het eerst in 25 jaar kunnen genieten van een etentje waarbij mensen aanwezig waren waar ik voorheen ‘last’ had. niks niet piekeren van te voren, heerlijk. Ik maak me niet meer druk om alles en kan heel veel loslaten.

Juli 2017 (app-je) - Wat klanten zeggen - anonymous
Mevr.
Hoi Erik,
Het is weer volop genieten. Verder luister ik heel goed naar mezelf en neem mijn rust. Ik kan weer beter slapen en heb de meest uiteenlopende dromen. Voorheen zou ik daar de hele dag mee bezig zijn “hoe, wat, waar en waarom”, nu zie ik het als een goed teken.
Bedankt voor je bericht en ik wens je alvast een fijn weekend.
Groetjes

Juni 2017 - Wat klanten zeggen - anonymous
Mevr. C.W.
In een maatschappij zoals deze in Nederland heerst is het gemakkelijk om je te laten opslurpen. Woorden zoals “moeten” en “te druk” zijn aan de orde van de dag. Ik ben helaas ook in deze valkuil getrapt. Mijn onfortuinlijke bijna liefdeloze jeugd zorgde ervoor dat ik mijzelf wel staande wist te houden in een te drukke vooral bedrukkende baan. Totaal niet assertief liet ik alles en iedereen over mij heen walsen, hoe veel kleiner kon ik nog worden?!
We leven in een maatschappij waar prestatiedrang lijkt te zijn ingeburgerd. Ik legde mijn lat zo gigantisch hoog en ging daarbij ook nog eens gebukt onder mega veel faalangst. Luisteren naar IK en MEZELF zijn was er niet bij. Mezelf voorbijgelopen en voor iedereen klaarstaande liet ik het zo hoog oplopen dat mijn lichaam protesteerde en het zichtbaar werd in mijn bloedwaardes. Alweer!
Waar ben je dan toch mee bezig? Alles op hulpgebied greep ik aan maar als je zoekende bent naar de oplossing dan komt deze vaak uit een onverwachte hoek.

Middels facebook, jawel facebook werd mijn interesse gewekt voor IEMT. Impulsief maar met een goed gevoel heb ik om contact gevraagd alvorens ik mij in ging lezen op dit onderwerp. Gewoon omdat dit goed voelde voor mij. Erik Kamp belde mij de dag daarop en een prettig gesprek volgde en de eerste afspraak werd gemaakt.

Een week later liep ik met mijn ziel onder mijn armen en met een zwaar tekort aan zelfvertrouwen binnen daar waar Erik mij hartelijk welkom heette. Mijn eerste IEMT behandeling, openstaande voor wat komen ging met toch een beetje de rem er op maar volledig klaar voor verandering want IK moest veranderen om te voorkomen dat ik mezelf nog meer weg zou cijferen.

De behandeling was zwaar en mijn masker viel af. Ik daalde naar de diepst weggestopte herinneringen waar ik negatieve waardes aan had gehangen, diegene die pijn deden en mij zwaar benauwde. Het was een rollercoaster aan emoties. Ik vertrouwde volledig op Erik zijn kundigheid, iets waar eenieder die mij kent van weet dat ik daar niet snel aan toegeef. Ik zag mezelf en heel veel ikjes die ik allemaal stuk voor stuk accepteerde, waardeerde en zelfs bewonderde. Wauw, ik ben trots op mezelf.

Aan het einde van die middag mocht ik al die ikjes samen laten smelten tot mezelf, IK. De eerste sessie was een feit en heeft me zoveel inzichten gebracht. Het voelde alsof ik weer vrij kon ademhalen. De woorden “perfectionisme”, “trauma”, “angst/faalangst” en “zelfvertrouwen” werden van het bord geveegd. Ik voelde me prettig en zelfs een stuk groter. Ik bemerkte hoe moeilijk het zo nu en dan was om antwoord te geven op Erik zijn vragen. Je moet voelen en herbeleven en dan vasthouden en loslaten.

Met hoofdpijn en een berg ellende weggewerkt ging ik opgewekt naar huis.

Een volle week om te ervaren hoe ik anders was dan daarvoor volgde. Een week waarin ik meer energie had en weer vrolijker was. Stiekem af en toe terugblikken op wat ooit was en wat ik daarbij voor gevoel kreeg maar het deed niet meer pijn en ik hechte er geen waarde meer aan.

Met mezelf en ik stapten wij een week later op Erik af, klaar voor de tweede sessie. Ik luisterde nog steeds niet goed naar mezelf en had erg veel moeite met loslaten. “What if/wat als” werd er opgeschreven. Zo moeilijk doen als het zo makkelijk kan. Piekeren tja, dat vervelende piekeren dat je wakker houdt. Wederom voelen, herbeleven, vasthouden en loslaten. Mijn energieveld bouwen en herschikken tot het goed voelt. Ik en mezelf tot een geheel. Een ervaring waar ik dankbaar voor ben, een levensles die ik gebruik vanaf nu en in mijn toekomst. Niet meer “misschien” of “ik zal het proberen”. Nee, ik ga het doen. En die altijd JA zal vaak een NEE zijn en daar voel ik mij niet meer schuldig over.

Ik vind het bijna sonde dat nog niet iedereen deze ervaring heeft mogen beleven, het geeft je zo een ander perspectief op je eigen leven. Niks moet, alles mag en het “te druk” hebben kun je mooi als verbastering voor je ME-time gebruiken 😉

Ik ben ik, niet hij maar zij en daar ben ik trots op!

Mei 2017 - Wat klanten zeggen - anonymous
Mevr. M.dK.
“Via een vriendin ben ik toevallig bij Erik terecht gekomen, niet
wetende wat ik me precies van een sessie moest voorstellen en wat ik
kon verwachten. Met een vriendelijke en open uitstraling werd ik
ontvangen. Hij zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt en
geeft je een gevoel van geborgenheid. Hij heeft me geholpen om het
negatieve/rot gevoel waarmee ik rond liep te verminderen. Erik is erg
berokken en laat ook na de sessie blijken door nog eens een babbel te
maken. Ik vond het een hele bijzondere en prettige ervaring.
Dankjewel Erik.”

Heb jij – na het lezen van Wat klanten zeggen – nu ook
“DAT WIL IK OOK, WEER TROTS ZIJN OP MEZELF !”

Wat klanten zeggen - anonymous
Mevr. S.V.
In slechts een half uur tijd heeft Erik mijn klachten na traumata aanzienlijk weten te verminderen middels IEMT. Ik voelde me meteen een stuk vrijer en lekkerder in m’n lijf.

Ik ontving dit mooie berichtje…
Maart 2017 - Wat klanten zeggen - anonymous
Mevr. AM.J.
Sinds de afspraak van 15 maart voel ik me wel zó goed! Ik kan de hele wereld aan! 😊 Meteen de volgende ochtend al.. Ik ben aan het opruimen geslagen (het was toch wel heel erg 😩)
De hele keuken is nu spik en span, uren mee bezig geweest. En alles wat ik voorheen maar liet liggen en zich opstapelde, al sinds een héle lange tijd, stoort me nu opeens. Alsof er oogkleppen van me af gevallen zijn.
Ook wanneer ik bij m’n ouders thuis kom (mijn moeder is erg ziekelijk en hulpbehoevend), doet me dit minder, ik trek het me niet zo erg meer aan.
En gisteren een start gemaakt met de ordners, om naar de Shurgard te gaan brengen…
Het voelt alsof er een hele grote last van me is afgevallen,
DANKJEWEL.

Wat klanten zeggen - anonymous
Mevr. A.J.
Ik kreeg een sessie cadeau van mijn zus.
Het eerste wat ik dacht was ‘wat moet een basispsycholoog bij Erik?’. Ik vroeg me af of het wel zin had om naar een sessie te gaan en wat het me dan te bieden heeft.
Uiteindelijk ben ik toch maar gegaan omdat ik het gevoel had dat er ook wat moest veranderen in mij. Ik was mezelf een beetje kwijt, werd onzeker van mijn kunnen en doelen leken opeens ver weg.
Na mijn sessie met Erik liep ik vol energie, vertrouwen en met een brede glimlach weg.
Soms is het nodig om even te luchten bij iemand met een helikopterview, iemand die je motiveert en die je een push geeft.
Heb jij dit ook nodig? dan zou ik je Erik zeker aanbevelen.


Februari 2017 - Wat klanten zeggen - Theo van den Einden
Dhr. Theo van den Eijnden
Bij een netwerkbijeenkomst ontmoette ik Erik. Wij raakten in gesprek en ik vertelde hem van een blokkerende gedachte die ik had. Deze gedachte zat mij regelmatig in de weg en maakte dat ik vastliep, zowel in mijn werk als privé.
Erik bood aan om een IEMT-sessie bij hem te doen en daar heb ik geen spijt van. Door de IEMT-sessie heeft Erik de blokkerende gedachte bij me weten weg te halen. Sterker nog, ik weet niet eens meer wat de gedachte ook al weer was. Het heeft mij een bevrijdend gevoel gegeven waar ik nu nog steeds plezier van heb.
Dank daarvoor, Erik.
Als je met een blokkerende gedachte zit, waardoor je niet verder komt, dan kan ik een IEMT-sessie bij Erik van harte aanbevelen.


Wat klanten zeggen - anonymous
Mevr. A.vV.
Hoi Erik,
Het is heel bijzonder, na anderhalf jaar op een zwarte 1 richtingsweg te hebben gezeten – zonder licht te zien aan het eind – alleen iedere minuut van de dag de vraag: “wanneer stap ik eruit? Wanneer houd ik dit niet meer vol?”
Iedere dag huilen huilen huilen, badkuipen vol. En nu, de JAS van verdriet is echt weg. Af en toe denk ik, volgens mij heb ik geen tranen meer.
Af en toe schiet ik nog in de emotie maar dat is dan maar even.
Bedankt voor alles.

 

Wat klanten zeggen - Dorien van Loon
Mevr. Dorien van Loon
Door mijn opgedane ervaring met ‘De Be Happy Manager’ wil ik Erik Kamp graag aanbevelen bij HR Managers die te maken hebben met medewerkers met emotionele problemen.
Deze medewerkers kunnen vaak, na enkele sessies al, weer genieten van het leven en daardoor beter functioneren op het werk.

 

Wat klanten zeggen - Mymza A Wever
Mevr. Mymza A. Wever
In a fast pace world with all sort of things trying to get your attention, it is hard to keep focus and know which is the next step forward. And do not forget all the things you deal with on a daily basis. -Distractions and obligations-
Erik’s simple yet relevant questions triggered me to get into a better track on answering some questions I had been dealing with for a while.
I know I experienced only a small part of what Erik is capable in doing within his work. Except I don’t have a doubt he is good a it.

 

Wat klanten zeggen - Bart Jansens
Dhr. Bart Jansens
Ik heb een meer dan prettige ervaringen met Erik.
In diverse netwerk bijeenkomsten kom ik Erik tegen en deze ontmoetingen hebben geleid tot een persoonlijke sessie met Erik waarmee hij me van een “lastige fobie” heeft afgeholpen.
Mocht jij ook tegen zaken aanlopen in je leven die af en toe erg hinderlijk of zelfs storend zijn, neem zeker even contact op met Erik voor meer informatie over zijn dienstverlening en mogelijkheden.


Wat klanten zeggen - Franc Bruggeman
Dhr. Franc Bruggeman
Hi Erik,
Soms kom je de juiste mensen op het juiste moment tegen. Heerlijk is dat.
Met een heldere visie en inzicht op het onderwerp -grenzen stellen- weet je met gerichte vragen de onderliggende issues te triggeren.
Het heeft me zeker nieuwe inzichten gebracht.
Dank daarvoor.Wil jij ook kunnen zeggen wat bovenstaande klanten zeggen?
“IK WIL OOK WEER TROTS ZIJN OP MEZELF !”
IK WIL OOK WEER GENIETEN VAN HET LEVEN!