Over IEMT Praktijk

Missie

Iedereen heeft behoefte aan een aantal basis dingen. Iedereen vindt liefde, geluk veiligheid, vrede etc. belangrijk. Veel mensen streven ook naar happiness maar zijn (nog) niet echt happy. Mijn missie is om iedereen te helpen happy te voelen. Dit kan door een stukje bewustwording. Of wanneer men nog teveel ‘last’ heeft van onopgeloste zaken (emotionele blokkades) kan ik ze helpen om daar overheen te komen zodat ze het pad van ‘weer genieten’ verder kunnen volgen.

Visie

Ik vind dat iedereen happy zou moeten zijn of in ieder geval moet weten wat happy voelen betekent. Zodat men er zelf voor kan kiezen om zich (altijd) happy te voelen.

Want wanneer men ervoor kiest om zich (altijd) happy te voelen -zeg maar de standaard instelling of de standaard mindset is geworden- dan straalt men ook happiness of geluk uit. Dan is iedereen relaxter, gemoedelijker en accepteerd men makkelijker een ander of de dingen van een ander. Er is dan ook niet zoveel ellende op deze aardbol. En iedereen wordt er beter van.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Volg iemt.nu dan op de Social Media platformen of schrijf je in voor de nieuwsbrief (deze komt maximaal 1x maand uit).